Een zoon van Antonio Carpenedo vertelde het raadsel rond de ’61. Op 24 september van dat jaar vond het huwelijk plaats tussen zijn vader en moeder. Precies vijftig jaar later was de creatie van de Blu’61 het gouden huwelijkscadeau voor zijn moeder Giuseppina.
Zoete dessertwijn, blauwaderkaas en de heerlijke zoetzure cranberry’s zijn favoriet bij Giuseppina Carpenedo. Blu ’61 al Passito Rosso is daarvan de perfecte balans. De hartige lichtpittge smaak van de blauwschimmels, het zoetzure, fruitige van de gekonfijte cranberry’s, en de zoete Raboso Passito I.G.T.-wijn zijn samen in perfecte harmonie. De bordeauxkleurige korst combineert ook nog eens prachtig met de donkerrode veenbessen.
Serveer de Blu ’61 al Passito Rosso als antipasto op je kaasplank en kies er je fijnste glas frisse Italiaanse wijn bij. Succes verzekerd.
Pittige blauwader gecombineerd met een rode dessert wijn en cranberry's.